calamiteiten

Zekerheid

dakdekken-materiaal-zekerheidWeten wat er aan de hand is met uw dak

Vanuit ons interview en de dakinspectie die we voor u uitvoeren kunnen we u onmiddellijk zekerheid bieden. We zullen u informeren over de juiste oplossing vanuit een duidelijke en open communicatie. Geven u hiermee direct rust door uw behoefte ook in tijd en investering te vertalen. Wij bieden de aanpak die u verlangt en nemen uw problemen uit handen. Wij kennen geen dakprobleem maar slechts de uitdaging een maatwerk oplossing te kunnen aanbieden. Zo adviseren wij veelal één of meerdere oplossingen voor ieder dakprobleem. Met uw keuze uit deze oplossingen realiseert u zelf een verzekerde garantie. Verzekerde garantie in combinatie met lage onderhoudskosten kunnen u jarenlang ontzorgen. Door de goede prijs kwaliteit verhouding geeft Prominent u immers de oplossing die u wenst.

Materiaal voor uw continuiteit

Door het gebruik van goede materialen heeft u niet alleen de zekerheid dat uw dak een lange levensduur heeft, maar u bent ook milieu bewust bezig. Bij de waardevastheid van de producten kan ook energiebesparing van belang zijn. Koelte maar ook warmte in uw pand bewaren, afgestemd op het gebruik en uw behoefte. Lagere kosten en milieubelasting staan hier centraal. Het geringe onderhoud aan uw dak is voor uw gevoel van zekerheid van belang. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u een scala aan kwalitatief goede materialen aan te kunnen bieden. Kwaliteitsproducten bieden slechts zekerheid indien zij vakkundig worden aangebracht. Er zijn verschillende montagetechnieken die wij kunnen toepassen voor uw dak. Zo werken wij zeker niet alleen met de brandmethode, waar een hoog risico en brandgevaar aan verbonden is. Wij werken vooral ook met verkleef- en föhntechnieken waardoor brandrisico tot een minimum wordt beperkt. Werken conform deze zogenaamde NEN 6050 norm is volledig doorgevoerd. Alles om de continuïteit van uw bedrijf ook tijdens een dakrenovatie te waarborgen. Ook op het gebied van valbeveiliging bieden we een aantal mogelijke oplossingen. Hierin streven we naar hoge kwaliteit en veiligheid voor u en onze werknemers.

 Zo wijn wij compleet voor u

Onze kennis betreft vele type daken of combinaties van daken waarbij ook lood, zink, metaal, dakpannen of plant- of mossedum begroeiing is toegepast. Wij kunnen het zelf oplossen vanuit onze expertise en werken samen met specialisten op groen- of energietechniek. Wij schakelen voor u de juiste mensen in zodat u hier geen zorgen over heeft. Een one-stop-shopping als het ware. Dit bespaart voor u tijd en geld biedt efficiency en zekerheid. Na complete inventarisatie met de klant nemen we, het project en de gehele uitvoering uit handen. Doordat wij alles voor u in de hand hebben geven wij u ook duidelijke garantie en weet u waar u moet zijn voor onderhoud of calamiteiten.