calamiteiten

Veiligheid

dakdekken-waterdichtWaterdicht wordt watervast

Voorkomen van schade aan uw pand of inventaris is een veiligheid die uw waarde vasthoudt. Wij weten hoe we een geringe schade of veroudering kunnen herstellen om verdere schade te voorkomen. Zorgzaam voor het bezit van onze klanten door preventieve inspectie- en onderhoudscontracten is onze eerste prioriteit. Het verlengt tevens de levensduur en hergebruik van het daksysteem bij renovatie. Geringe lekkages kunnen zeer grote gevolgschade hebben en een totale sloop van het daksysteem of zelfs dakconstructie tot gevolg hebben.

Door preventieve inventarisatie van de diverse dakonderdelen en risicopunten wordt in een risicoscan een kostenbegroting voor onderhoud over meerdere jaren opgesteld. U weet hiermee voor jaren wat er moet gebeuren en welke kosten u wanneer kunt verwachten. Met deze veiligheid voor waterdichtheid realiseert u een schadebeperking en waardevermeerdering.

 

 

Veiligheid op hoogte voor uw team en voor Prominent

Bij werken op hoogte staat veiligheid centraal. Wij nemen de verantwoordelijkheid om alle risico’s tijdens inspectie en uitvoering te voorkomen. Voorzien u van duidelijke en overzichtelijke uitleg over de risico’s welke wij willen verminderen. Ook dergelijke permanente oplossingen zijn kostenverlagend voor onderhoudswerkzaamheden, welke u anders steeds opnieuw zou moeten aanbrengen. Het verhoogt de efficiëntie, werkt sneller en biedt de juiste oplossing door de veiligheid en de toegankelijkheid te verhogen.