calamiteiten

Prominent voor gebouweigenaren en beheerders

 

service dakdekkenService afgestemd op uw behoefte

Service is bij Prominent een dienst en geen dwingende noodzaak. De goede bereikbaarheid van Prominent en de en vakbekwaamheid van haar medewerkers genereert rust en tevreden bewoners of huurders. Bij een calamiteit zijn wij het aanspreekpunt die uw probleem oppakt en op een efficiƫnte manier oplost. Wij zorgen voor ruime inzetbaarheid van onze servicemensen ook buiten kantoortijd, weekend en vakantie als u dat wenst. Zo vindt u echte service bij calamiteiten bij Prominent. Wij zijn overtuigd van onze geleverde kwaliteit dus de garantie blijft intact. Zodra wij alle gegevens van uw dak in kaart hebben gebracht kunnen wij moeiteloos voor iedere uitdaging iedere oplossing voor u genereren.

Een planning op maat

Zo maken wij samen met u een gedegen planning door duidelijk te overleggen met u. Dit wordt vooral ook afgesteld op uw behoefte en werkzaamheden. Wij passen ons schema op u aan, zodat u geen of minimaal overlast van zal ondervinden en wij ons werk efficiƫnt kunnen uitvoeren. Open communicatie is er over de planning en de kosten. Prominent geeft realistische arbeidsuren bij werkbaar weer en beperkte winstopslag door lage overheadskosten. Afspraken zijn er om te worden nagekomen of worden niet door ons gemaakt.

dakinspectie

Preventief Onderhoud

Voor preventieve onderhoud bieden wij u overzichtelijke onderhoudsplannen en duidelijke contracten. Zo wordt u op de hoogte gesteld wanneer het van belang is dat wij u een bezoek brengen voor controle. Maar ook hoe wij het doen, wanneer onderhoud plaats vindt en hoe lang het duurt. Alle informatie over de voortgang wordt duidelijk aan u gegeven en u wordt continu van alle acties op de hoogte gesteld om zo mogelijke miscommunicaties te voorkomen.

Vragen?

Gebouweigenaar of beheerder? Neem geheel vrijblijvend contact op met Prominent Daken.