calamiteiten

Prominent voor aannemers

innovatie dakdekkenInnovatie en ervaring combineren

Daken zijn onze passie. Door nieuwe ontwikkelingen en continue innovatie houden wij onze kennis op peil. Leren wij onze veiligheid verder te verhogen, minder handelingen te doen met minder milieubelasting. Door nieuwe methodes van hergebruik werken wij aan duurzaamheid en helpen u aan een duurzaam dak.

Kennis en ervaring delen

Waarom zou je een (nieuwe) klant dezelfde ervaring en schade laten ondervinden terwijl dit met kennis is te voorkomen. Prominent deelt de ervaringen en mogelijke oplossingen met andere klanten en zorgt voor preventieve oplossingen om schade te beperken. Door kennis te willen delen groeit deze mede door inbreng van anderen tot nieuwe innovaties, die tijd en kosten bespaart of veilig werken stimuleert en milieubelasting vermindert. Kennis delen realiseert niet alleen een sterk team tussen Prominent en u, maar genereert mogelijkheden in de nieuwe economie zoals een duurzame kostenbesparing.

  • Duurzame oplossingen kunnen ook worden gecreĆ«erd vanuit financieel perspectief; bijvoorbeeld een langere levensduur van uw dak door preventief onderhoud levert met een beperkte investering een groot rendement.
  • Een gemonitord daksysteem biedt meer zekerheid tot hergebruik of opwaardering vanuit een duurzaamheidsstandpunt en energie- en grondstofbesparing.
  • Prijs en kwaliteit afstemmen op de economische levensduur van een dak levert wellicht geringere opbrengst voor Prominent als dakspecialist, maar maatwerk in duurzaamheid voor haar klanten.
  • Innovaties en hergebruik van dak- en isolatieproducten realiseren vaak een meer duurzame keuze dan een compleet nieuw daksysteem.

Vragen?

Ben je aannemer en zoek je een partner voor het dakwerk? Neem geheel vrijblijvend contact op met Prominent Daken.