calamiteiten

Nieuwbouw

service dakdekkenMateriaal voor uw continuïteit

Door het gebruik van goede materialen heeft niet alleen uw dak een lange levensduur, u bent ook milieubewust bezig. Hoogwaardige producten garanderen niet alleen gering onderhoud, het levert u ook energiebesparing op doordat u koelte maar ook warmte in uw pand kunt bewaren, afgestemd op het gebruik en uw behoefte. Met lagere kosten en milieubelasting tot gevolg.

Prominent heeft de juiste kennis en ervaring in huis om kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden en vakkundig aan te brengen. Er zijn verschillende montagetechnieken die wij kunnen toepassen voor uw dak. Zo werken wij niet alleen met de brandmethode, waar een hoog risico en brandgevaar aan verbonden is. Wij werken vooral  met verkleef- en föhntechnieken waardoor brandrisico tot een minimum wordt beperkt, conform de zogenaamde NEN 6050 norm. Ook op het gebied van valbeveiliging bieden we een aantal mogelijke oplossingen. Zo wordt de continuïteit van uw bedrijf ook tijdens een dakrenovatie gewaarborgd.

Compleet voor u

Wij hebben kennis van vele type of combinaties van daken waaronder lood, zink, metaal, dakpannen of plant- of mossedum begroeiing. Wij werken zelfstandig of met specialisten in de groen- of energietechniek. Wij schakelen voor u de juiste mensen in: een one-stop-shopping. Dit bespaart voor u tijd en geld biedt efficiency en zekerheid. Na complete inventarisatie nemen wij het project en de gehele uitvoering uit handen. Doordat wij alles voor u in de hand hebben, krijgt u duidelijke garantie en een contactpersoon voor onderhoud of calamiteiten.

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Prominent Daken.